BWCN KLUBTAGSÁGI és KLUBJOGOK !

*

BETEGSÉGED ESETÉN MI FIZETÜNK NEKED !

*

  KLUB JOGOK !
Hungarian Alternatíve & Existencial Groupe
2022-től Változatlan Áron !

*


*

AZ EGY ÖSSZEGGEL/3.000€/ MEGVÁLTHATÓ 10-évre szóló Tagsági Jog tartalmazza a KlubTag összes Jogait, - és részükre a teljeskörű egészségügyi és egzisztenciális SZOLGÁLTATÁSOKAT > KLUBTAGDÍJ MENTESEN !

..lásd; Klub Szolgáltatások

*

Csak Klub Tagdíjat fizetőknek / 3500ft/fő/hó /mely tartalmaz;  kedvezményes szálláslehetőséget Zala-megyei -klubszálláshelyünkön, kedvezményes eü.termék vásárlásokat, egészségfigyelést és havi egyszeri testelemzést és kezelést tartalmaz a Klub Tagsági !

*
Az Örökös KlubTagsági  egyösszegű megvásárlásával mely 3.000 €/10évre,  a Klub Tag automatikusan jogosultá válik a Klub Teljeskörű Szolgáltatásaira KLUBTAGDÍJ MENTESEN, továbbá egy általunk kiutalt 10-évre szóló, évenkénti egyhetes med.Wellness Üdülési Jog felhasználását DÍJMENTESEN Zala-megyei Klub-Hotelunkban > ITT, minimális rezsiköltséggel/2500ft/fő/nap/ ! 
*

Az egyösszeggel megvásárolt Klub Tagsági-Jog  Díjmentes Szolgáltatásai;
Havonta 1x a kijelölt településeken és helyen >   egészség-figyelés, test és lélek elmzése, kezelése,korigálása tanácsadással, a test-lélek egyensúlyának/homeosztázisának/ optimális megtartása természetes-népi és modern elemekkel, regulációkkal !

Betegség esetén DÍJMENTES  alternatív  kezelések, hiányt pótló gyógyszerek, melyeket INGYEN, és/vagy 50%-os engedménnyel vásárolhatják meg a Tagok !

Az INEGYENES Gyógy Üdülési-Jog a KlubTagoknak évente a Zala-megyei Zalaszentgrót Hotel Corvinusban 2-ágyas ágyas fürdőszobás szállás-elhelyezéssel,
 napi 1-1.5 órás személyre szabot Therápiával történik! Napi egyéni vagy csoportos kirándulásokkal !

*

A befizetett Üdülési-Jog összege nem tartalmazza az esetlegesen egyénileg utazók oda és visszaút költségeit és a szálloda napi rezsiköltségeit, mely; 2500ft/fő/éj,.-és a reggeli árát, mely 1400ft/fő ! Étkezés a szálláshely közvetlen szomszédjában lehetséges kedvezményesen

*


A Klub Állandó Szolgáltatásai;

NEM ENGEDJÜK, HOGY BETEG LÉGY és ELSZEGÉNYEDJ !
folyamatos eü. kontrol alatt tartunk, megfigyelünk és felügyelünk ! Betegség esetén díjmentes Klub ill. Kórházi-kezelések !

...bővebben > ITT
*
A DÍJMENTES kigyógyulási időre;
  TB-folyamatosság, melyet a KLub fizet !  INGYENES KLUB vagy szükség esetén KÓRHÁZI BEAVATKOZÁSOK, GYÓGY-KEZELÉSEK !

*
A Teljeskörű Klub Tagsági  tartalmaz még egy INGYENES és érvényes; SZEMÉLYRE, CSALÁDRA VAGY CSOPORTRA  szóló BALESETI VÉDELMI JOGI-csomagot, az élet nem várt nehéz helyzeteire!
Országosan és nemzetközileg is Kedvezményes
-10 és -80%-os egyéb vásárlási lehetőségeket, továbbá igény esetén,          a Klub Csoporton belüli; MUNKAVISZONY lehetőségét IS;

mely egy PASSZÍV és ÖRÖKÖS JÖVEDELMET BIZTOSÍT a BANKSZÁMLÁDRA !!

..bővebben > ITT
*
A Teljeskörü KlubJog önmagában eladható, átadható és meghosszabbítható,..10 éven belül ÖRÖKÖLHETŐ !

 

2015 01 20.-tól
*
Besucherzähler

BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com